-
پاسخ: [مادربرد گیگابایت] طریقه روشن کردن اتوماتیک سیستم در بایوس
ممنون گلپسر امید
تنظیمات P85-D3 هم عین H97-D3H هه . فرقی نداره . هر دو رو عین هم تنظیم کردم و P85-D3 روشن شد اما H97-D3H که هم خودم هم دایی ام براش گرفتم ، هیش کدوم روشن نشد
نمیدونم شاید برا آپدیت بایوس باشه وگرنه 2 مادربرد H97-D3H هر دوشون نمیشه فقط یه مشکل اونم عدل عین هم رو داشته باشن
آقا آواژنگ یا یه نفری این گزارش رو میتونه به شرکت اصلی گیگابایت برسونه که تو آپدیت بایوس بعدی اعمال کنن؟
ممنون
:give_rose:
-
نقل قول:
ممنون گلپسر امید
تنظیمات P85-D3 هم عین H97-D3H هه . فرقی نداره . هر دو رو عین هم تنظیم کردم و P85-D3 روشن شد اما H97-D3H که هم خودم هم دایی ام براش گرفتم ، هیش کدوم روشن نشد
نمیدونم شاید برا آپدیت بایوس باشه وگرنه 2 مادربرد H97-D3H هر دوشون نمیشه فقط یه مشکل اونم عدل عین هم رو داشته باشن
آقا آواژنگ یا یه نفری این گزارش رو میتونه به شرکت اصلی گیگابایت برسونه که تو آپدیت بایوس بعدی اعمال کنن؟
ممنون
احتمال زیاد تو اپدیت بعدی بایوس مشکل حل میشه .
-
ای بابا عجب شانسی منم دقیقا با مادربرد H97-D3H همین مشکل رو دارم:1. (28): گفتم حتما اشتباه تنظیم میکنم،یه سرچ کنم مشکلم حل بشه...اما مثل اینکه باید همون سیستم هندلی قبلیم رو برای دانلود راه بندازم
-
راستی یه چیزی اتفاق میافته که گفتم شاید به این ربط داشته باشه
وقتی سیستم رو با دکمه ی پاور خاموش میکنم (یه بار میزنم) ، خاموش نمیشه و فقط در این حالت که خاموش میکنم (نه وقتی که با ویندوز خاموش میکنم) ، چون خاموش نمیشه و مجبور میشم دکمه ی پشت 0 و 1 پاور رو برای خاموش شدن بزنم ، یه صدای بزرگ و عجیبی در این حالت از پاور میاد (مثلا برق میزه و در حالت عادی این اتفاق نمیافته)
مسئله ی دیگه اینکه چند وقتیه وقتی میخام سیستم رو روشن کنم ، دکمه ی روشن شدن کیس رو که میزنم ، باید تقریبا یک ثانیه داشته باشم تا روشن شه
گفتم شاید ربط داشته باشه به این موضوع و نمیدونم به نوع کیس هم ربط داره یا نه
-
این موارد مستقیما به پاور سیستم مربوط هست . پاورت چی بود .
-
نقل قول:
ای بابا عجب شانسی منم دقیقا با مادربرد H97-D3H همین مشکل رو دارم:1. (28): گفتم حتما اشتباه تنظیم میکنم،یه سرچ کنم مشکلم حل بشه...اما مثل اینکه باید همون سیستم هندلی قبلیم رو برای دانلود راه بندازم
آقا مهراد و آقا شهریار ، خواهش میکنم این موضوع رو از طریق آواژنگ به اطلاع گیگابایت برسونید تا اگه احتمالا مشکل بایوس هست ، تو آپدیت بعدی ، رفع بشه
چون این سومین مادربرد H97-D3H هه که این مشکل رو داره
یکی مال من ، یکی مال دایی ام که چند مدت پیش گرفتم و یکی هم مال این آقا
لازم هست که بگم مادربردهای دیگه رو نمیدونم اما مادربرد P85-D3 با آخرین نسخه ی آپدیت بایوس F9 ااش ، این مشکل رو نداشت (نمیدونم مشکل آپدیت بایوس نسل 9 هست، چجوری هه)
ممنون
-
نقل قول:
آقا مهراد و آقا شهریار ، خواهش میکنم این موضوع رو از طریق آواژنگ به اطلاع گیگابایت برسونید تا اگه احتمالا مشکل بایوس هست ، تو آپدیت بعدی ، رفع بشه
چون این سومین مادربرد H97-D3H هه که این مشکل رو داره
یکی مال من ، یکی مال دایی ام که چند مدت پیش گرفتم و یکی هم مال این آقا
لازم هست که بگم مادربردهای دیگه رو نمیدونم اما مادربرد P85-D3 با آخرین نسخه ی آپدیت بایوس F9 ااش ، این مشکل رو نداشت (نمیدونم مشکل آپدیت بایوس نسل 9 هست، چجوری هه)
ممنون
سجاد جان مورد شما منتقل شده به آواژنگ .باید صبر کنید تا بایوس جدید بیاد .
-
نقل قول:
این موارد مستقیما به پاور سیستم مربوط هست . پاورت چی بود .
تفاوت 3 سیستم و عملکرد و مشخصات رو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پاور Green 430A-HE
- - - Updated - - -
نقل قول:
سجاد جان مورد شما منتقل شده به آواژنگ .باید صبر کنید تا بایوس جدید بیاد .
بایوس F6 beta اومد . اما چون بتا و آزمایشی بود تست نکردم
گفتم زودتر بگن که تو نسخه ی آخریه اش اعمال شه
ممنون
-
نقل قول:
تفاوت 3 سیستم و عملکرد و مشخصات رو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پاور Green 430A-HE
- - - Updated - - -
بایوس F6 beta اومد . اما چون بتا و آزمایشی بود تست نکردم
گفتم زودتر بگن که تو نسخه ی آخریه اش اعمال شه
ممنون
f6 بتا رو تست کنید .
اگر عجله ای نداری صبر کن نسخه کاملش بیاد .
-
آزمایشی هست با این اوضاع هم تست کنم؟ مشکلی پیش نیاد؟
تو سایتش فقط انگار زده تو این نسخه با ssd بهینه شد کاراییش
-
من امروز نسخه ی فینال F6 بایوس مادربرد H97-D3H رو گرفتم و آپدیت کردم و اوستا آواژنگ هم که گفته بود این گزارش رو به گیگابایت داد تا تو بایوس جدید اعمال کنن ، باز هم درست نشد و تو روشن شدن از طریق بایوس همون مشکل رو داشت !!
آقا این مشکل پا پیچم شده و آزارم میده
کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟
برا بایوس هه؟ (اگه آره که به اوستا آواژنگ گفتم که به گیگابایت بگه و گفتش که گفت اما با آپدیت بایوس F6 هم درست نشد)
برا پاور یا حتی کیس؟
نمیدونم
مشکوک ترین مورد همون بایوس بود که... !!
-
نقل قول:
آقا این مشکل پا پیچم شده و آزارم میده
کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟
برا بایوس هه؟ (اگه آره که به اوستا آواژنگ گفتم که به گیگابایت بگه و گفتش که گفت اما با آپدیت بایوس F6 هم درست نشد)
برا پاور یا حتی کیس؟
نمیدونم
مشکوک ترین مورد همون بایوس بود که... !!
سجاد عزیز مورد شما گزارش شده . باز هم پیگیری میشود .
با تشکر :11():
-
نقل قول:
سجاد عزیز مورد شما گزارش شده . باز هم پیگیری میشود .
با تشکر :11():
ممنون
والا نمیدونم واسه بایوس هست یا نه
گفتم که ، واسه من و دایی ام همین مدل H97-D3H هه که هر دو همین مشکل رو دارن
از طرفی هم پاور سیستم من و پسرخاله ام هم یکی هست (مادربردش P85-D3 هه) اما اون این مشکل رو نداره
سیستمم علاوه بر این ، به ندرت و تک و توک مشکل خاموش نشدن هم داره که چون میخام در آینده کیس عوض کنم ، تست اش نکردم که بخاطر پاور هه یا کیس (احتمال 90 درصد باید برا کیس باشه)
-
نقل قول:
ممنون
از طرفی هم پاور سیستم من و پسرخاله ام هم یکی هست (مادربردش P85-D3 هه) اما اون این مشکل رو نداره
سیستمم علاوه بر این ، به ندرت و تک و توک مشکل خاموش نشدن هم داره که چون میخام در آینده کیس عوض کنم ، تست اش نکردم که بخاطر پاور هه یا کیس (احتمال 90 درصد باید برا کیس باشه)
پیگیری میشه سجاد عزیز :11():
-
نقل قول:
ممنون
سجاد جان مادربردت باید تشریف ببره گارانتی
وقتی با مادربرد مشترک و پاور غیر مشترک تست زدی و جواب نداده ولی با مادربرد غیر مشترک و پاور مشترک روشن شده قطعاً باید مشکل از برد باشه .
خودم هم با سلطان اعظم (!) Z97X-SOC Force و پاور Green 750B-OC تست زدم و روشن شد .
کیس به نظر خودت چطور در این قضیه میتونه نقش داشته باشه ؟! البته هیچ چیز غیر ممکن نیست در دنیای سخت افزار !
برای اینکه مطمئن بشی میتونی وقتی سیستم رو خاموش می کنی کابل های سوئیچ پاور و ریست کیس رو از مادربرد قطع کنی !! یا حتی کلیه تجهیزات جانبی مثل هارد - درایو نوری هم جدا کنی و پاور با دوتا کابل 24 پین اصلی و 8 پین پردازنده به سیستم وصل باشه .
یا به عنوان یک تست دیگه باتری مادربرد رو بیرون بیاری و چند دقیقه بعد سر جاش بگذاری و اون وقت زمان بندی کنی و اگر باز هم جواب نگرفتی تشریف ببری گارانتی !
-
نقل قول:
سجاد جان مادربردت باید تشریف ببره گارانتی
وقتی با مادربرد مشترک و پاور غیر مشترک تست زدی و جواب نداده ولی با مادربرد غیر مشترک و پاور مشترک روشن شده قطعاً باید مشکل از برد باشه .
خودم هم با سلطان اعظم (!) Z97X-SOC Force و پاور Green 750B-OC تست زدم و روشن شد .
کیس به نظر خودت چطور در این قضیه میتونه نقش داشته باشه ؟! البته هیچ چیز غیر ممکن نیست در دنیای سخت افزار !
برای اینکه مطمئن بشی میتونی وقتی سیستم رو خاموش می کنی کابل های سوئیچ پاور و ریست کیس رو از مادربرد قطع کنی !! یا حتی کلیه تجهیزات جانبی مثل هارد - درایو نوری هم جدا کنی و پاور با دوتا کابل 24 پین اصلی و 8 پین پردازنده به سیستم وصل باشه .
یا به عنوان یک تست دیگه باتری مادربرد رو بیرون بیاری و چند دقیقه بعد سر جاش بگذاری و اون وقت زمان بندی کنی و اگر باز هم جواب نگرفتی تشریف ببری گارانتی !
ممنون اوستا رضا
والا خودمم موندم از چیه
از طرفی هم چند تا از بچه های همین انجمن میگن که با همین برد مشکل روشن شدن ندارن (اگه مشکل برد باشه ، باید از بایوس اش باشه دیگه چون بصورت دستی مشکلی نداره و وقتی از بایوس تنظیم میکنم ، روشن نمیشه)
درباره ی قضیه ی جدا کردن کابل سوئیچ و ریست هم چون کیسم قدیمی و کیپ برد هست ، اگه دربیارم کابل هاشو ، برای نصب کردن باید کل برد رو بیرون بکشم و همینطور قطعات دیگه رو که طول میکشه . تست این قضیه رو میزارم وقتی کیس جدید گرفتم
ممنون
-
سلام سجاد جان
یک عکس از قسمت Power Management میذاری برم؟
اولین بار که متوجه این مشکل شدی ورژن بایوست چند بود و حالا چه ورژنیه؟
-
نقل قول:
سلام سجاد جان
یک عکس از قسمت Power Management میذاری برم؟
اولین بار که متوجه این مشکل شدی ورژن بایوست چند بود و حالا چه ورژنیه؟
سلام گلپسر
عکس که دقیق مثل همین عکسی هه که اوستا مجتبی توی پست 24 گزاشت :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اولین بار همون اوایل که گرفتم که نمیدونم دقیق یا قبل از آپدیت بایوس به F5 بود یا خود F5 بود
به هر حال اوایل یا F3 یا F5 بود اما الان F6 هه
-
نقل قول:
سلام گلپسر
عکس که دقیق مثل همین عکسی هه که اوستا مجتبی توی پست 24 گزاشت :
اولین بار همون اوایل که گرفتم که نمیدونم دقیق یا قبل از آپدیت بایوس به F5 بود یا خود F5 بود
به هر حال اوایل یا F3 یا F5 بود اما الان F6 هه
سلام مجدد عزیز دل
اون عکس رو دیده بودم اما منظورم عکس از تنظیمات بایوس خودتونه که نوع تنظیمات خودتون رو وقتی که این گزینه رو فعال میکنید ببینم( چون توی این عکس اصلا قابلیت روشن شدن طبق زمانبندی خاموشه و نمیشه فهمید در زمان روشن بودن این آپشن تنظیماتتون چطور بوده...) تا بتونم با تنظیمات بایوس خودم مقایسه کنم
-
نقل قول:
سلام مجدد عزیز دل
اون عکس رو دیده بودم اما منظورم عکس از تنظیمات بایوس خودتونه که نوع تنظیمات خودتون رو وقتی که این گزینه رو فعال میکنید ببینم( چون توی این عکس اصلا قابلیت روشن شدن طبق زمانبندی خاموشه و نمیشه فهمید در زمان روشن بودن این آپشن تنظیماتتون چطور بوده...) تا بتونم با تنظیمات بایوس خودم مقایسه کنم
گزینه ی دوم فعاله و wake up day هم روی 0 که هر روز روشن بشه و ساعت ها هم تنظیم ان اما روشن نمیشه
-
من این مشکلم هنوز هست
با وجود اینکه آواژنگ گفتن که رفع مشکل تو نسخه ی جدید بایوس را به گیگابایت اطلاع میدن اما هنوز مشکل روشن شدن در تنظیمات بایوس رو دارم
همونطور که گفتم الان این دومین مادربرد H97-D3H هه که باهاش این مشکل رو دارم (یعنی دو تا از این مادربردها خریدم که هر دو تاش این مشکل رو دارن) اما مادربردهای سطح پایین مثل H81M-S2PT یا S2PH و ... اصلا این مشکل رو ندارن
مادربردهای سطح بالاتر از H97-D3H هم تا حالا بودجه ی خودم یا مشتریان جواب نداد که کار کنم و نمیدونم این مشکل رو دارن یا نه
-
آقا من یه کم فهمیدم مشکلش چیه
توی ویندوز 8 به بالا ، وقتی سیستم رو خاموش کنیم ، موقع روشن کردن دفعه ی بعد ، سریعتر بالا میاد و اگه مثلا ریست کنیم و توی ویندوز دیگه بریم ، ویندوز 8 دیرتر بالا میاد که مشخص بود
وقتی یه زمان رو تو بایوس برا روشن شدن ست میکنم ، اگه برای دفعه ی آخر (قبل از روشن شدن) ، از توی ویندوز 8 (به بالا تر) خاموش کرده باشم ، دیگه وقتی زمان مورد نظر توی بایوس که رسید ، روشن نمیشه ولی اگه از ویندوز های دیگه خاموش کنم ، سیستم موقعی که توی بایوس تعیین شد ، روشن میشه
اما این مشکل تو سیستم های دیگه (مادربردهایی که قبلا گفتم) وجود نداشت
ضمن اینکه تنظیمات بایوس رو هم روی ویندوز 8 و other گذاشتم اما فرقی نکرد و الان روی ویندوز 8 هست
-
اساتید
نظری ندارین برای این مشکل که از کجا نون میخوره؟
:lol:
-
نقل قول:
اساتید
نظری ندارین برای این مشکل که از کجا نون میخوره؟
:lol:
سجاد جان تمام موارد رو چک کردیم . اگر مشکل فکر میکنی آزار دهنده است . بفرست برای گارانتی .
-
میدونین برا چی بود؟ :Love-ssa~! (1):
گزینه ی Tern Off fast Start-up باید از قسمت Control Panel\Hardware and Sound\Power Options\System Settings تیکش برداشته بشه تا ویندوز قشنگ سیستم رو خاموش کنه تا مادربرد بتونه روشن کنه
واسه همین بود وقتی تو ویندوز 8 بودم ، ریست میکردم و تو ویندوز 7 میرفتم و از ویندوز 7 خاموش میکردم ، درست عمل میکرد
یا برا قضیه ی پسر خاله ام ویندوز 7 فقط براش نصب کرده بودم
فک کنم اوستا امید هم به این قضیه اشاره کرده بود :Love-ssa~! (1):
اما ای کاش مادربرد رو یه کاری میکردن که با فعال بودن این گزینه هم عمل کنه !!
به هر حال ممنون از همه که کمک کردن مخصوصا استاد امید :give_rose:
-
نقل قول:
میدونین برا چی بود؟ :Love-ssa~! (1):
گزینه ی Tern Off fast Start-up باید از قسمت Control Panel\Hardware and Sound\Power Options\System Settings تیکش برداشته بشه تا ویندوز قشنگ سیستم رو خاموش کنه تا مادربرد بتونه روشن کنه
واسه همین بود وقتی تو ویندوز 8 بودم ، ریست میکردم و تو ویندوز 7 میرفتم و از ویندوز 7 خاموش میکردم ، درست عمل میکرد
یا برا قضیه ی پسر خاله ام ویندوز 7 فقط براش نصب کرده بودم
فک کنم اوستا امید هم به این قضیه اشاره کرده بود :Love-ssa~! (1):
اما ای کاش مادربرد رو یه کاری میکردن که با فعال بودن این گزینه هم عمل کنه !!
به هر حال ممنون از همه که کمک کردن مخصوصا استاد امید :give_rose:
بله خیلی موارد اشاره میکنم سجاد جان . سعی میکنم تمام موارد را گوشزد کنم . اگر خواستی به دلیل نتیجه رسیدن تاپیک تو تاپیک زیر نظرت را اعلام کن .
با تشکر
ختم تاپیک